2011-09-20

pizzamaskinen

Ett hån mot pizzaälskaren


Ibland kan man känna att utvecklingen går åt fel håll. Här kämpar man för ett bättre Pizzasverige. Bra färska ekologiska ingredienser tillagat med kärlek med hjälp av björkvedseld. Då kommer en Pizzaautomat och blir förstasidestoff. Frusna degklumpar och  ingredienser fullproppade med E-nummer som värms upp med UV-ljus. Tre fel av tre möjliga enligt mig. Det är möjligt att de kan smaka lika bra som en mikropizza men allvarligt talat är det inte lite 1900-tals tänk. Jag som trodde vi Svenskar började bli mer medvetna om vad vi stoppar i oss.
om maskinen i ny teknik
Om man ska se nåt positivt i kråksången så har företaget "let's Pizza" en karta med alla utplacerade maskiner och än så länge har de inte en enda prick på Sverigekartan och 8 st "Like" trots all publicitet. Kanske är floppen redan ett faktum.