"Hettan är hemligheten med en perfekt pizza" hävdar Gattimolo Gennaro vid Port Alba, -Världens äldsta pizzeria enligt honom själv. Jag kan inte mer än hålla med, men det finns några hemligheter till. Flera av dem berör ingredienserna. (några hemlisar ska jag avslöja i framtida bloginlägg, jag lovar) Att Old town inte har en enda susning om hur pizza ska bakas står klart efter bara några tuggor på min fisvarma quatro staggioni med skinka likt en torkad skosula och Burk-kronärtskocka som blivit misshandlad av alldeles för lång tid i en ljummen ugn. (jag var självklart inne i köket och inspekterade detta :-)
När jag desperat förökte hitta nåt positivt med pizzan föreslog jag för mina med-recensenter att de iaf hade färka champinioner blev jag lynchad av dem och kallad mes. -OK, jag erkänner. Jag har inget positivt att säga om Old towns Pizza. Kanske ett fall för den där helveteskocken som shejpar upp skitkrogar... Jag går inte hit igen. -Amen!
Va skönt att du dissa . Då har jag inte missat något efter att nästan bott granne med den pizzerian i 4 år. Har aldrig gått dit och kommer aldrig gå dit =) kram Lisa
SvaraRaderaDen hade jag på känn!!!!!!!!!!!!!
SvaraRaderaFör många ägar byten på för kort tid är inget gott tecken!!
Petter
En sak till. När det gäller kronärtskocka på burk så tror jag faktiskt att det alltid är på burk. Jag har nog aldrig smakat en pizza där kronärtskockan inte varit konserverad på burk. Har du ? /Lisa
SvaraRaderaJag menar inte att det inte ska vara kocka på burk. jag menar att min burk-kocka har blivit misshandlad av låg värme plus att den inte smakar någonting alls och har en konsistens av överkokta päror. Det finns kockor som inte är köpta på Lidl också...
SvaraRadera