2012-02-12

Strandad i Herrljunga

Att ge sig ut på tågresa i Sverige kan vara ett riktigt äventyr. Man vet inte riktigt var man kan bli strandad. Om det skulle vara så att man hamnar i knutpunkten Herrljunga kan det ju alltid vara en tröst att veta att det ca 50 meter från stationen ligger en vedeldad pizzeria med namnet Gallerian.

Lokalen är verkligen inget myshak att hänga i julgranen. klätt med grå sten från topp till tå. I menyn erbjuder man både vedugnsbakade och italienska pizzor. Vad skillnaden är är svårt att uttyda. möjligtvis verkar det vara standard att de italienska pizzorna har mozzarellaost som standard. Varför inte de vedugnsbakade har dt är också en fråga man kan fundera på.

Någon smakexplosion är inte heller att vänta trots att kombinationerna ser bra ut på pappret. Helt OK pizza kan man få på Gallerian. Inte mer, inte mindre. 

Som vanligt misstänker jag att de skulle behöva pumpa upp temperaturen ett hundratal grader till för att få hela pizzan genombakt samtidigt. 
lite blek men OK ändå...
Om man inte har svärföräldrar och vänner i Herrljunga eller om man inte blir strandad där pga SJ så är det inte värt en omväg pga att pizzatarmen suger. Då rekommenderar jag att bege sig till Alingsås och Cyrano istället .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar