2011-09-20

pizzamaskinen

Ett hån mot pizzaälskaren


Ibland kan man känna att utvecklingen går åt fel håll. Här kämpar man för ett bättre Pizzasverige. Bra färska ekologiska ingredienser tillagat med kärlek med hjälp av björkvedseld. Då kommer en Pizzaautomat och blir förstasidestoff. Frusna degklumpar och  ingredienser fullproppade med E-nummer som värms upp med UV-ljus. Tre fel av tre möjliga enligt mig. Det är möjligt att de kan smaka lika bra som en mikropizza men allvarligt talat är det inte lite 1900-tals tänk. Jag som trodde vi Svenskar började bli mer medvetna om vad vi stoppar i oss.
om maskinen i ny teknik
Om man ska se nåt positivt i kråksången så har företaget "let's Pizza" en karta med alla utplacerade maskiner och än så länge har de inte en enda prick på Sverigekartan och 8 st "Like" trots all publicitet. Kanske är floppen redan ett faktum. 

5 kommentarer:

 1. Haha, du har då inte gjort din hemläxa innan du publicerade detta inlägg, tre fel av tre möjliga angående Let's Pizza och deras koncept. Läs en gång till och läs NOGA.. eller besök deras hemsida på www.letspizza.se för att läsa mer..

  //En som vet

  SvaraRadera
 2. Ni får gärna överbevisa mig!!! Sen är jag nyfiken på vilka fel jag hade

  SvaraRadera
 3. Inget av detta stämmer

  "Frusna degklumpar och ingredienser fullproppade med E-nummer som värms upp med UV-ljus"

  SvaraRadera
 4. Degen blandas ju i maskinen samt att fyllningen kan man ju alltid ha en god kvalitet på.Det får ju de som handhar maskinen se till.Du tror väll inte på fullaste allvar att alla pizzabagare i sverige använder de bästa råvarorna?ha ha ha ???? knappast.En lysande ide med tankte på alla arbetsplatser som jobbar tex sena kvällar,nattid,terminaler etc etc... Går ju säkert att till och med få som fullkornspizza för de som föredrar det.

  SvaraRadera
 5. Jag ser fram emot att ni placerar en i Götet så att jag kan testa så att jag blir överbevisa mig. Jag tror inte att alla pizzerior använder bästa möjliga råvaror men man märker snabbt vilka som inte har det, det är därför jag skriver en blogg och berättar. Om det nu är en så lysande ide så kan man ju fundera över varför det bara finns 2 utplacerade automater i sverige?

  SvaraRadera