2012-12-26

Annandagspizza

Vid det här laget brukar det krylla av rester i svenska kylskåp. Ett utmärkt sätt att ta vara på dessa är att baka sig en annandagspizza. Fick du en pizzasten i julklapp är det dags att sätta igång och använda den.
Skinka, prinskorv, diverse korvar, juldagssteken, lax, julostarna mm. Är man lite trött på de smakerna gäller det att krydda tomatsåsen lite extra. Passa på att kolla om du har nån gammal tacosås som du kan slänga i. Koka tills den är tjock och stabbig.
Sen är det bara fantasin som sätter gränser.





3 kommentarer:

  1. Tack för en bra blogg! Hur blev det med de utlovade tricksen för att få till Cyranos tomatsås?

    SvaraRadera
  2. Det undrar jag också..
    Hälsningar från Berlin!
    /John

    SvaraRadera
  3. ursäkta dröjsmålet. Nu finns tomatskolan här på bloggen
    http://pizzarevolutionen.blogspot.se/2013/03/tomatskolan.html

    SvaraRadera